034947 - Zuivelindustrie. Voormalige melkfabriek van de Coöperatieve Tilburgsche Melkinrichting en Zuivelfabriek (CTM) aan het Wilhelminapark. Het in Jugendstill opgetrokken gebouw werd in 1913 gebouwd en is ontworpen door de Tilburgse architect Jos Donders. - Foto's & Kaarten

Zuivelindustrie. Voormalige melkfabriek van de Coöperatieve Tilburgsche Melkinrichting en Zuivelfabriek (CTM) aan het Wilhelminapark. Het in Jugendstill opgetrokken gebouw werd in 1913 gebouwd en is ontworpen door de Tilburgse architect Jos Donders.

DownloadbaarJa
Fotonummer["034947"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
WijkGasthuisstraat
Datering vanaf27-07-1975
FotograafDré van den Bogaard
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingZuivelindustrie. Voormalige melkfabriek van de Coöperatieve Tilburgsche Melkinrichting en Zuivelfabriek (CTM) aan het Wilhelminapark. Het in Jugendstill opgetrokken gebouw werd in 1913 gebouwd en is ontworpen door de Tilburgse architect Jos Donders.
AnnotatieTilburg in fragmenten, p. 61
Datum

034947 - Zuivelindustrie. Voormalige melkfabriek van de Coöperatieve Tilburgsche Melkinrichting en Zuivelfabriek (CTM) aan het Wilhelminapark. Het in Jugendstill opgetrokken gebouw werd in 1913 gebouwd en is ontworpen door de Tilburgse architect Jos Donders.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag