030395 - Landweg door "de IJskelder". Op de achtergrond de Hasseltstraat, links richting Hasseltplein. Ongeveer in het midden de bakkerij van Van Rooij-de Groot, Hasseltstraat 38. Op deze plaats eindigde de Ringbaan-Noord. Later werden hier de Ringbaan-West en de Hasseltrotonde aangelegd. De schoorsteen is van wollenstoffenfabriek Eras-Elias aan de Ringbaan-Noord. - Foto's & Kaarten

Landweg door "de IJskelder". Op de achtergrond de Hasseltstraat, links richting Hasseltplein. Ongeveer in het midden de bakkerij van Van Rooij-de Groot, Hasseltstraat 38. Op deze plaats eindigde de Ringbaan-Noord. Later werden hier de Ringbaan-West en de Hasseltrotonde aangelegd. De schoorsteen is van wollenstoffenfabriek Eras-Elias aan de Ringbaan-Noord.

Fotonummer["030395"]
PlaatsTilburg
Straat["Ringbaan-West"]
FotograafDelft, Sjef van
HerkomstBureau voor Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLandweg door "de IJskelder". Op de achtergrond de Hasseltstraat, links richting Hasseltplein. Ongeveer in het midden de bakkerij van Van Rooij-de Groot, Hasseltstraat 38. Op deze plaats eindigde de Ringbaan-Noord. Later werden hier de Ringbaan-West en de Hasseltrotonde aangelegd. De schoorsteen is van wollenstoffenfabriek Eras-Elias aan de Ringbaan-Noord.
AnnotatieTilburg I bld II 292
Datum["24-06-1954"]

030395 - Landweg door "de IJskelder". Op de achtergrond de Hasseltstraat, links richting Hasseltplein. Ongeveer in het midden de bakkerij van Van Rooij-de Groot, Hasseltstraat 38. Op deze plaats eindigde de  Ringbaan-Noord. Later werden hier de Ringbaan-West en de Hasseltrotonde aangelegd. De schoorsteen is van wollenstoffenfabriek Eras-Elias aan de Ringbaan-Noord.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag