1726_071 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Buitengewone Nederlandsche Staatscourant. Officiële Uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden. Bij besluit van 2 augustus 1944 zijn de door de regering aangewezen vertrouwensmannen, met de opdracht om, onverminderd de bevoegdheden van het militair gezag, Haar [de Koninging] te vertegenwoordigen van het tijdstip der bevrijding af tot Haar komst hier te lande. Proclamatie Nederland herwint zijn vrijheid ondertekent door “de Vertrouwensmannen der regering op de dag van bevrijding: Bosch van Rosenthal, Cleveringa, Cramer, Drees, Van der Gaag, Neher, Oranje, van Sonsbeeck en Stokman. Afmeting: 35x50 cm, Algemene landsdrukkerij, 6 mei 1945. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Buitengewone Nederlandsche Staatscourant. Officiële Uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden. Bij besluit van 2 augustus 1944 zijn de door de regering aangewezen vertrouwensmannen, met de opdracht om, onverminderd de bevoegdheden van het militair gezag, Haar [de Koninging] te vertegenwoordigen van het tijdstip der bevrijding af tot Haar komst hier te lande. Proclamatie Nederland herwint zijn vrijheid ondertekent door “de Vertrouwensmannen der regering op de dag van bevrijding: Bosch van Rosenthal, Cleveringa, Cramer, Drees, Van der Gaag, Neher, Oranje, van Sonsbeeck en Stokman. Afmeting: 35x50 cm, Algemene landsdrukkerij, 6 mei 1945. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_071"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf06-05-1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Buitengewone Nederlandsche Staatscourant. Officiële Uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden. Bij besluit van 2 augustus 1944 zijn de door de regering aangewezen vertrouwensmannen, met de opdracht om, onverminderd de bevoegdheden van het militair gezag, Haar [de Koninging] te vertegenwoordigen van het tijdstip der bevrijding af tot Haar komst hier te lande. Proclamatie Nederland herwint zijn vrijheid ondertekent door “de Vertrouwensmannen der regering op de dag van bevrijding: Bosch van Rosenthal, Cleveringa, Cramer, Drees, Van der Gaag, Neher, Oranje, van Sonsbeeck en Stokman. Afmeting: 35x50 cm, Algemene landsdrukkerij, 6 mei 1945. WOII. WO2.
Datum

1726_071 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Buitengewone Nederlandsche Staatscourant. Officiële Uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden.

Bij besluit van 2 augustus 1944 zijn de door de regering aangewezen vertrouwensmannen, met de opdracht om, onverminderd de bevoegdheden van het militair gezag, Haar [de Koninging] te vertegenwoordigen van het tijdstip der bevrijding af tot Haar komst hier te lande. 

Proclamatie Nederland herwint zijn vrijheid ondertekent door “de Vertrouwensmannen der regering op de dag van bevrijding: Bosch van Rosenthal, Cleveringa, Cramer, Drees, Van der Gaag, Neher, Oranje, van Sonsbeeck en Stokman. 


Afmeting: 35x50 cm, Algemene landsdrukkerij, 6 mei 1945. 

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag