093099 - Soldaat Laurentius Wilhelmus (Lau) Coppens, geboren te Goirle op 20 septe,ber 1898, zoon van Johannes Cornelis Coppens en Johanna van Gool, stuurde deze foto naar zijn grootmoeder: de weduwe A. van Gool aan de Kerkstraat 64 a in Goirle. Als truc linksboven op de foto het ouderlijk gezin van Lau Coppens. - Foto's & Kaarten

Soldaat Laurentius Wilhelmus (Lau) Coppens, geboren te Goirle op 20 septe,ber 1898, zoon van Johannes Cornelis Coppens en Johanna van Gool, stuurde deze foto naar zijn grootmoeder: de weduwe A. van Gool aan de Kerkstraat 64 a in Goirle. Als truc linksboven op de foto het ouderlijk gezin van Lau Coppens.

Fotonummer["093099"]
PlaatsOnbekend
Datering vanaf1918
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSoldaat Laurentius Wilhelmus (Lau) Coppens, geboren te Goirle op 20 septe,ber 1898, zoon van Johannes Cornelis Coppens en Johanna van Gool, stuurde deze foto naar zijn grootmoeder: de weduwe A. van Gool aan de Kerkstraat 64 a in Goirle. Als truc linksboven op de foto het ouderlijk gezin van Lau Coppens.
Datum

093099 - Soldaat Laurentius Wilhelmus (Lau) Coppens, geboren te Goirle op 20 septe,ber 1898, zoon van Johannes Cornelis Coppens en Johanna van Gool, stuurde deze foto naar zijn grootmoeder: de weduwe A. van Gool aan de Kerkstraat 64 a in Goirle. Als truc linksboven op de foto het ouderlijk gezin van Lau Coppens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag