055038 - Portret. Frater Adolf Laurijssen (Ludovicus Maria Laurijssen), geboren te Baarle-Nassau op 31 maart 1914, zoon van Petrus Laurijssen en Maria Konings. Hij trad in bij de fraters van Tilburg en was daar werkzaam in het onderwijs. Daarnaast was hij een zeer verdienstelijk fotograaf, die o.a. fotografeerde voor het tijdschrift van de fraters: "Ontmoetingen". - Foto's & Kaarten

Portret. Frater Adolf Laurijssen (Ludovicus Maria Laurijssen), geboren te Baarle-Nassau op 31 maart 1914, zoon van Petrus Laurijssen en Maria Konings. Hij trad in bij de fraters van Tilburg en was daar werkzaam in het onderwijs. Daarnaast was hij een zeer verdienstelijk fotograaf, die o.a. fotografeerde voor het tijdschrift van de fraters: "Ontmoetingen".

Fotonummer["055038"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1946
FotograafLouis Laurijssen
Herkomst1602 Collectie L.M. Laurijssen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPortret. Frater Adolf Laurijssen (Ludovicus Maria Laurijssen), geboren te Baarle-Nassau op 31 maart 1914, zoon van Petrus Laurijssen en Maria Konings. Hij trad in bij de fraters van Tilburg en was daar werkzaam in het onderwijs. Daarnaast was hij een zeer verdienstelijk fotograaf, die o.a. fotografeerde voor het tijdschrift van de fraters: "Ontmoetingen".
Datum

055038 - Portret. Frater Adolf Laurijssen (Ludovicus Maria Laurijssen), geboren te Baarle-Nassau op 31 maart 1914, zoon van Petrus Laurijssen en Maria Konings. Hij trad in bij de fraters van Tilburg en was daar werkzaam in het onderwijs. Daarnaast was hij een zeer verdienstelijk fotograaf, die o.a. fotografeerde voor het tijdschrift van de fraters: "Ontmoetingen".
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag