036363 - Panorama van Tilburg vanaf de toren van de Heikense kerk; paleis raadhuis met monument Mgr Zwijsen, gedenknaald op de plaats waar koning Willem II is gestorven en intendantswoning, thans museum gebouw. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig) - Foto's & Kaarten

Panorama van Tilburg vanaf de toren van de Heikense kerk; paleis raadhuis met monument Mgr Zwijsen, gedenknaald op de plaats waar koning Willem II is gestorven en intendantswoning, thans museum gebouw. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig)

Fotonummer["036363"]
PlaatsTilburg
FotograafAdriaan van Beurden, Photographie
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPanorama van Tilburg vanaf de toren van de Heikense kerk; paleis raadhuis met monument Mgr Zwijsen, gedenknaald op de plaats waar koning Willem II is gestorven en intendantswoning, thans museum gebouw. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig)
Datum

036363 - Panorama van Tilburg vanaf de toren van de Heikense kerk; paleis raadhuis met monument Mgr Zwijsen, gedenknaald op de plaats waar koning Willem II is gestorven en intendantswoning, thans museum gebouw. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag