035344 - Tijdens graafwerkzaamheden dreigde het pand aan de Willem II-straat nr. 66 in te storten . Destijds bewoond door de heer van der Schoot en zijn moeder mevrouw van der Schoot- Kruijssen. Het pand werd onmiddellijk gesloopt. Om voorbijgangers te beschermen werden houten schotten geplaatst. Op de schutting een muurkrant met de titel Blijf van mij geld af met Miet van Puijenbroek. - Foto's & Kaarten

Tijdens graafwerkzaamheden dreigde het pand aan de Willem II-straat nr. 66 in te storten . Destijds bewoond door de heer van der Schoot en zijn moeder mevrouw van der Schoot- Kruijssen. Het pand werd onmiddellijk gesloopt. Om voorbijgangers te beschermen werden houten schotten geplaatst. Op de schutting een muurkrant met de titel Blijf van mij geld af met Miet van Puijenbroek.

Fotonummer["035344"]
PlaatsTilburg
Straat["Willem II-straat"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-11-1981
FotograafEkke Feldmeijer (1938-2003)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTijdens graafwerkzaamheden dreigde het pand aan de Willem II-straat nr. 66 in te storten . Destijds bewoond door de heer van der Schoot en zijn moeder mevrouw van der Schoot- Kruijssen. Het pand werd onmiddellijk gesloopt. Om voorbijgangers te beschermen werden houten schotten geplaatst. Op de schutting een muurkrant met de titel Blijf van mij geld af met Miet van Puijenbroek.
AnnotatieNieuwsblad v/h Zuiden 14 mei 1981
Huisnummer66
Datum

035344 - Tijdens graafwerkzaamheden dreigde het pand aan de Willem II-straat nr. 66 in te storten . Destijds bewoond door de heer van der Schoot en zijn  moeder mevrouw van der Schoot- Kruijssen. Het pand werd onmiddellijk gesloopt. Om voorbijgangers te beschermen werden houten schotten geplaatst. Op de schutting een muurkrant met de titel Blijf van mij geld af met Miet van Puijenbroek.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag