057973 - Gilze, Rechts op de voorgrond staat het in 1917 gebouwde woonhuis van Adr. Raaijmakers, daarnaast achtereenvolgens de woning van gemeentesecretaris B. van de Kieboom, het in 1909 gebouwde huis van Jos Segers, de harmoniezaal en het café Segers en de woning van de koekfabrikant Smolders. Links het woonhuis en de brouwerij van Brouwers. - Foto's & Kaarten

Gilze, Rechts op de voorgrond staat het in 1917 gebouwde woonhuis van Adr. Raaijmakers, daarnaast achtereenvolgens de woning van gemeentesecretaris B. van de Kieboom, het in 1909 gebouwde huis van Jos Segers, de harmoniezaal en het café Segers en de woning van de koekfabrikant Smolders. Links het woonhuis en de brouwerij van Brouwers.

Fotonummer["057973"]
PlaatsGilze
Straat["Raadhuisstraat"]
Datering vanaf1919
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGilze, Rechts op de voorgrond staat het in 1917 gebouwde woonhuis van Adr. Raaijmakers, daarnaast achtereenvolgens de woning van gemeentesecretaris B. van de Kieboom, het in 1909 gebouwde huis van Jos Segers, de harmoniezaal en het café Segers en de woning van de koekfabrikant Smolders. Links het woonhuis en de brouwerij van Brouwers.
AnnotatieGilze en Rijen in oude ansichten, p. 6
Datum

057973 - Gilze, Rechts op de voorgrond staat het in 1917 gebouwde woonhuis van Adr. Raaijmakers, daarnaast achtereenvolgens de woning van gemeentesecretaris B. van de Kieboom, het in 1909 gebouwde huis van Jos Segers, de harmoniezaal en het café Segers en de woning van de koekfabrikant Smolders. Links het woonhuis en de brouwerij van Brouwers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag