045496 - Kindheidsoptocht. Op de praalwagen Voor de kasteelpoort de H. Elisabeth, uitgebeeld door Ria van Rooij, die later kleuterjuf werd. Voor de wagen Janus Santegoets, landbouwer en vrachtrijder voor de firma Pijnenburg. De foto is gemaakt in de Kloosterstraat. Rechts het woonhuis van de gebroeder Schellekens, later woont er raadslid Jan Schellekens-Vingerhoets. - Foto's & Kaarten

Kindheidsoptocht. Op de praalwagen Voor de kasteelpoort de H. Elisabeth, uitgebeeld door Ria van Rooij, die later kleuterjuf werd. Voor de wagen Janus Santegoets, landbouwer en vrachtrijder voor de firma Pijnenburg. De foto is gemaakt in de Kloosterstraat. Rechts het woonhuis van de gebroeder Schellekens, later woont er raadslid Jan Schellekens-Vingerhoets.

Fotonummer["045496"]
PlaatsGoirle
Straat["Kloosterstraat"]
Datering vanaf1925
HerkomstCollectie W. van Boxtel, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKindheidsoptocht. Op de praalwagen Voor de kasteelpoort de H. Elisabeth, uitgebeeld door Ria van Rooij, die later kleuterjuf werd. Voor de wagen Janus Santegoets, landbouwer en vrachtrijder voor de firma Pijnenburg. De foto is gemaakt in de Kloosterstraat. Rechts het woonhuis van de gebroeder Schellekens, later woont er raadslid Jan Schellekens-Vingerhoets.
Datum

045496 - Kindheidsoptocht.  Op de praalwagen Voor de kasteelpoort de H. Elisabeth, uitgebeeld door Ria van Rooij, die later kleuterjuf werd. Voor de wagen Janus Santegoets, landbouwer en vrachtrijder voor de firma Pijnenburg. De foto is gemaakt in de Kloosterstraat. Rechts het woonhuis van de gebroeder Schellekens, later woont er raadslid Jan Schellekens-Vingerhoets.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag