008422 - Plattegrond van de "Woning door Z.M. WILLEM II in de laatste dagen te Tilburg bewoond, en waarin Hoogstdezelve is overleden". In het Nederlands en Frans is ook opgenomen: Verslag der Geneesheren, Genealogie, tekeningen en namen van de aanwezigen. - Foto's & Kaarten

Plattegrond van de "Woning door Z.M. WILLEM II in de laatste dagen te Tilburg bewoond, en waarin Hoogstdezelve is overleden". In het Nederlands en Frans is ook opgenomen: Verslag der Geneesheren, Genealogie, tekeningen en namen van de aanwezigen.

Fotonummer["008422"]
PlaatsTilburg
Uiterlijke vormplattegrond
OmschrijvingPlattegrond van de "Woning door Z.M. WILLEM II in de laatste dagen te Tilburg bewoond, en waarin Hoogstdezelve is overleden". In het Nederlands en Frans is ook opgenomen: Verslag der Geneesheren, Genealogie, tekeningen en namen van de aanwezigen.
AnnotatieRonald Peeters, Koning Willem II. Opperbevelhebber van het leger, ondernemer en grootgrondbezitter in Tilburg. 1999, p. 11 / Ronald Peeters, Koning Willem II en Tilburg. 1987, p. 29
Datum

008422 - Plattegrond van de "Woning door Z.M. WILLEM II in de laatste dagen te Tilburg bewoond, en waarin Hoogstdezelve is overleden". In het Nederlands en Frans is ook opgenomen: Verslag der Geneesheren, Genealogie, tekeningen en namen van de aanwezigen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag