039434 - Volt, Hulpafdelingen, Brandweer. De Volt brandweer tijdens alarm in 1948. Was dit alarm echt of betrof het een oefening? Het Volt Contact geeft hierover geen uitsluitsel. Uiterst rechts, in burger, Jo Vermeulen. De opname is gemaakt aan de zuidkant van de afdeling Metaalwaren nabij de Groenstraat. (gebouw M op complex Zuid). Toen heette de Voltstraat Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt, Hulpafdelingen, Brandweer. De Volt brandweer tijdens alarm in 1948. Was dit alarm echt of betrof het een oefening? Het Volt Contact geeft hierover geen uitsluitsel. Uiterst rechts, in burger, Jo Vermeulen. De opname is gemaakt aan de zuidkant van de afdeling Metaalwaren nabij de Groenstraat. (gebouw M op complex Zuid). Toen heette de Voltstraat Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["039434"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1948
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Hulpafdelingen, Brandweer. De Volt brandweer tijdens alarm in 1948. Was dit alarm echt of betrof het een oefening? Het Volt Contact geeft hierover geen uitsluitsel. Uiterst rechts, in burger, Jo Vermeulen. De opname is gemaakt aan de zuidkant van de afdeling Metaalwaren nabij de Groenstraat. (gebouw M op complex Zuid). Toen heette de Voltstraat Nieuwe Goirleseweg.
AnnotatieVan gloeilamp tot hoogspanningstrafo bldz. 40.
Datum

039434 - Volt, Hulpafdelingen, Brandweer. De Volt brandweer tijdens alarm in 1948. Was dit alarm echt of betrof het een oefening? Het Volt Contact geeft hierover geen uitsluitsel. Uiterst rechts, in burger, Jo Vermeulen. De opname is gemaakt aan de zuidkant van de afdeling Metaalwaren nabij de Groenstraat. (gebouw M op complex Zuid).
Toen heette de Voltstraat Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag