010895 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. De ontvangstkamer voor bezoekers van het St. Elisabethziekenhuis. Aan de muur het portret van Zr. Marie Christine, algemeen overste van de congregatie van de Zuster van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid, geschilderd door Jan van Delft. Het werd door deken Sanders aangeboden bij de opening van het ziekenhuis namens de zusters. - Foto's & Kaarten

Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. De ontvangstkamer voor bezoekers van het St. Elisabethziekenhuis. Aan de muur het portret van Zr. Marie Christine, algemeen overste van de congregatie van de Zuster van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid, geschilderd door Jan van Delft. Het werd door deken Sanders aangeboden bij de opening van het ziekenhuis namens de zusters.

Fotonummer["010895"]
PlaatsTilburg
Straat["Jan van Beverwijckstraat"]
WijkTivoli
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingElisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. De ontvangstkamer voor bezoekers van het St. Elisabethziekenhuis. Aan de muur het portret van Zr. Marie Christine, algemeen overste van de congregatie van de Zuster van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid, geschilderd door Jan van Delft. Het werd door deken Sanders aangeboden bij de opening van het ziekenhuis namens de zusters.
Annotatie100 jaar St. Elisabethziekenhuis, p. 203.
Huisnummer2a
Datum

010895 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. De ontvangstkamer voor bezoekers van het St. Elisabethziekenhuis. Aan de muur het portret van Zr. Marie Christine, algemeen overste van de congregatie van de Zuster van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid, geschilderd door Jan van Delft. Het werd door deken Sanders aangeboden bij de opening van het ziekenhuis namens de zusters.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag