003281 - De kunstzaal op de expositie Stad Tilburg. Op de voorgrond de commissie van de afdeling kunst: voorzitter dr. B. Daamen, leden Isidore Opsomer, kunstschilder en professor aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Antwerpen en Frans Slager, kunstschilder te 's-Hertogenbosch. In de kunstzaal exposeerden verschillende grote namen uit die tijd: de schilders Jozef Israels, J. Bosboom, H.W. Mesdag, Albert Verschuuren, Opsomer, de familie Slager enz. enz. Er werd ook beeldhouwwerk en batikwerk tentoongesteld. - Foto's & Kaarten

De kunstzaal op de expositie Stad Tilburg. Op de voorgrond de commissie van de afdeling kunst: voorzitter dr. B. Daamen, leden Isidore Opsomer, kunstschilder en professor aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Antwerpen en Frans Slager, kunstschilder te 's-Hertogenbosch. In de kunstzaal exposeerden verschillende grote namen uit die tijd: de schilders Jozef Israels, J. Bosboom, H.W. Mesdag, Albert Verschuuren, Opsomer, de familie Slager enz. enz. Er werd ook beeldhouwwerk en batikwerk tentoongesteld.

Fotonummer["003281"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1909
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe kunstzaal op de expositie Stad Tilburg. Op de voorgrond de commissie van de afdeling kunst: voorzitter dr. B. Daamen, leden Isidore Opsomer, kunstschilder en professor aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Antwerpen en Frans Slager, kunstschilder te 's-Hertogenbosch. In de kunstzaal exposeerden verschillende grote namen uit die tijd: de schilders Jozef Israels, J. Bosboom, H.W. Mesdag, Albert Verschuuren, Opsomer, de familie Slager enz. enz. Er werd ook beeldhouwwerk en batikwerk tentoongesteld.
AnnotatieOfficiële catalogus der internationale tentoonstelling Stad Tilburg 1909.
Datum

003281 - De kunstzaal  op de expositie Stad Tilburg. Op de voorgrond de commissie van de afdeling kunst: voorzitter dr. B. Daamen, leden Isidore Opsomer, kunstschilder en professor aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Antwerpen en Frans Slager, kunstschilder te 's-Hertogenbosch.  In de kunstzaal exposeerden verschillende grote namen uit die tijd: de schilders Jozef Israels, J. Bosboom, H.W. Mesdag, Albert Verschuuren, Opsomer, de familie Slager enz. enz. Er werd ook beeldhouwwerk en batikwerk tentoongesteld.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag