051792 - Lager en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. R.K. Ambachtsschool - en Industrieschool en R.K. Technische school van de parochie Noordhoek. Jean Lambert Weesie vierde zijn 25 jarig dienstjubileum als leraar aan de ambachtsschool. Zittend in het midden J.L. Weesie en rechts van hem zijn vrouw Paulina Cornelia Weesie. - Foto's & Kaarten

Lager en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. R.K. Ambachtsschool - en Industrieschool en R.K. Technische school van de parochie Noordhoek. Jean Lambert Weesie vierde zijn 25 jarig dienstjubileum als leraar aan de ambachtsschool. Zittend in het midden J.L. Weesie en rechts van hem zijn vrouw Paulina Cornelia Weesie.

Fotonummer["051792"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Datering vanaf01-11-1933
FotograafN.V. Vereenigde Fotobureaux, Amsterdam
HerkomstArchief Kunst en Vooruitgang (219)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLager en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. R.K. Ambachtsschool - en Industrieschool en R.K. Technische school van de parochie Noordhoek. Jean Lambert Weesie vierde zijn 25 jarig dienstjubileum als leraar aan de ambachtsschool. Zittend in het midden J.L. Weesie en rechts van hem zijn vrouw Paulina Cornelia Weesie.
AnnotatieTilburgers in beeld p. 162.
Datum

051792 - Lager en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. R.K. Ambachtsschool - en Industrieschool en R.K. Technische school van de parochie Noordhoek. Jean Lambert Weesie vierde zijn 25 jarig dienstjubileum als leraar aan de ambachtsschool. Zittend in het midden J.L. Weesie en rechts van hem zijn vrouw Paulina Cornelia Weesie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag