603326 G - Groepsfoto. Personeel van Drukkerij en kantoorboekhandel Jan van Laarhoven NV aan het Wilhelminapark te Tilburg. Ter ere van het 65 jarig bestaan van het bedrijf. In 1875 werd de boekbinderij gevestigd aan het Wilhelminapark en tegelijk ook uitgebreid met een papierhandel. - Foto's & Kaarten

Groepsfoto. Personeel van Drukkerij en kantoorboekhandel Jan van Laarhoven NV aan het Wilhelminapark te Tilburg. Ter ere van het 65 jarig bestaan van het bedrijf. In 1875 werd de boekbinderij gevestigd aan het Wilhelminapark en tegelijk ook uitgebreid met een papierhandel.

Fotonummer["603326 G"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
Datering vanaf16-03-1928
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGroepsfoto. Personeel van Drukkerij en kantoorboekhandel Jan van Laarhoven NV aan het Wilhelminapark te Tilburg. Ter ere van het 65 jarig bestaan van het bedrijf. In 1875 werd de boekbinderij gevestigd aan het Wilhelminapark en tegelijk ook uitgebreid met een papierhandel.
Datum

603326 G - Groepsfoto. Personeel van Drukkerij en kantoorboekhandel Jan van Laarhoven NV aan het Wilhelminapark te Tilburg. Ter ere van het 65 jarig bestaan van het bedrijf. In 1875 werd de boekbinderij gevestigd aan het Wilhelminapark en tegelijk ook uitgebreid met een papierhandel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag