043728 - Personeel van de Tilburgse vestiging van warenhuis V. & D. Op de foto staan de dames Hulstbosch, Swinkels, Beuken, Verkuijlen, Van Rijswijk, Dikmans, Van Beek en Klaasen, en de heren, Schelling, Van Buchem, Vorstenbosch, Wouters, De Rooij, Bekman, Leuwes, Van de Sande, Kock, Vermeulen, Guiliam, Keulen, De Wijs, Van Hest, Bruins en Waijers. - Foto's & Kaarten

Personeel van de Tilburgse vestiging van warenhuis V. & D. Op de foto staan de dames Hulstbosch, Swinkels, Beuken, Verkuijlen, Van Rijswijk, Dikmans, Van Beek en Klaasen, en de heren, Schelling, Van Buchem, Vorstenbosch, Wouters, De Rooij, Bekman, Leuwes, Van de Sande, Kock, Vermeulen, Guiliam, Keulen, De Wijs, Van Hest, Bruins en Waijers.

Fotonummer["043728"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1935
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPersoneel van de Tilburgse vestiging van warenhuis V. & D. Op de foto staan de dames Hulstbosch, Swinkels, Beuken, Verkuijlen, Van Rijswijk, Dikmans, Van Beek en Klaasen, en de heren, Schelling, Van Buchem, Vorstenbosch, Wouters, De Rooij, Bekman, Leuwes, Van de Sande, Kock, Vermeulen, Guiliam, Keulen, De Wijs, Van Hest, Bruins en Waijers.
Datum

043728 - Personeel van de Tilburgse vestiging van warenhuis V. & D. Op de foto staan de dames Hulstbosch, Swinkels, Beuken, Verkuijlen, Van Rijswijk, Dikmans, Van Beek en Klaasen, en de heren, Schelling, Van Buchem, Vorstenbosch, Wouters, De Rooij, Bekman, Leuwes, Van de Sande, Kock, Vermeulen, Guiliam, Keulen, De Wijs, Van Hest, Bruins en Waijers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag