1237_012_925-1_010 - Korvel vooruit, exterieur winkels Korvelseweg Kees Smits fietsenhuis. Cycles S.T. Corneille was een Tilburgs racefiets merk van framebouwer Kees Smits. Tweevoudig Nederlands Kampioen Cyclo Cross Cees Zoontjens, ook een Tilburger, reed zowel in zijn Caballero-tijd als daarna op S.T. Corneille. Op de fietsen van Kees Smits die voor die tijd super ligt waren. - Foto's & Kaarten

Korvel vooruit, exterieur winkels Korvelseweg Kees Smits fietsenhuis. Cycles S.T. Corneille was een Tilburgs racefiets merk van framebouwer Kees Smits. Tweevoudig Nederlands Kampioen Cyclo Cross Cees Zoontjens, ook een Tilburger, reed zowel in zijn Caballero-tijd als daarna op S.T. Corneille. Op de fietsen van Kees Smits die voor die tijd super ligt waren.

Fotonummer["1237_012_925-1_010"]
PlaatsTilburg
Straat["Korvelseweg"]
FotograafFrans van Aarle
OmschrijvingKorvel vooruit, exterieur winkels Korvelseweg Kees Smits fietsenhuis. Cycles S.T. Corneille was een Tilburgs racefiets merk van framebouwer Kees Smits. Tweevoudig Nederlands Kampioen Cyclo Cross Cees Zoontjens, ook een Tilburger, reed zowel in zijn Caballero-tijd als daarna op S.T. Corneille. Op de fietsen van Kees Smits die voor die tijd super ligt waren.
Huisnummer239
Datum

1237_012_925-1_010 - Korvel vooruit, exterieur winkels Korvelseweg Kees Smits fietsenhuis.
Cycles S.T. Corneille was een Tilburgs racefiets merk van framebouwer Kees Smits. Tweevoudig Nederlands Kampioen Cyclo Cross Cees Zoontjens, ook een Tilburger, reed zowel in zijn Caballero-tijd als daarna op S.T. Corneille. Op de fietsen van Kees Smits die voor die tijd super ligt waren.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag