084341 - In 1933 vierden Jan van Oort en Betje van Dijck hun gouden huwelijksfeest. Jan woonde jaren in de boerderij bij de kapel in de Westerwijk en werd daarom 'de kapelboer'genoemd. Toen deze foto gemaakt werd, tegen de bosrand van Groenendaal, was hij pachter van Gasthuishoeve. Op de voorgrond v.l.n.r. zittend Pietje van Hoof, Jac van Oort, Bernard van Trier, Kees Horrevorts en twee onbekende kinderen. Op de twee rij v.l.n.r. de twee jongens boven elkaar Jaak en Theo van Trier, Marie van Oort, Cato van Trier, Cor Horrevorts, Jos van Trier, Jan van Oort Jaczn., Jan van Trier, Pieta van Hoof, Toon Horrevorts en Lies van Hoof. Op de derde rij v.l.n.r. Jans van Oort (nauwelijks zichtbaar), Jos Horrevorts, Lies van Oort Pdr., Lies van Oort Jacdr., Dorus van Trier en zijn vrouw Johanna van Oort met kind, Jan van Oort en Bet van Dijck, tussen hen in onbekend kind, Kees van Oort, Adriana Reijnen en Jan van Hoof. Op de laatste rij v.l.n.r. Jan Horrevorts, Piet van Oort en zijn vrouw Anna Harbers met hun twee kinderen, Jos Horrevorts (weduwnaar van Jacoba van Oort), zijn dochter Lies Horrevorts, Jacobus van Oort en zijn vrouw Hanna Reijnen, Sjef van Hoof, Piet Horrevorts, Nelleke van Hoof-van Oort en Cor van de Ven, pleegdochter van Kees van Oort. - Foto's & Kaarten

In 1933 vierden Jan van Oort en Betje van Dijck hun gouden huwelijksfeest. Jan woonde jaren in de boerderij bij de kapel in de Westerwijk en werd daarom 'de kapelboer'genoemd. Toen deze foto gemaakt werd, tegen de bosrand van Groenendaal, was hij pachter van Gasthuishoeve. Op de voorgrond v.l.n.r. zittend Pietje van Hoof, Jac van Oort, Bernard van Trier, Kees Horrevorts en twee onbekende kinderen. Op de twee rij v.l.n.r. de twee jongens boven elkaar Jaak en Theo van Trier, Marie van Oort, Cato van Trier, Cor Horrevorts, Jos van Trier, Jan van Oort Jaczn., Jan van Trier, Pieta van Hoof, Toon Horrevorts en Lies van Hoof. Op de derde rij v.l.n.r. Jans van Oort (nauwelijks zichtbaar), Jos Horrevorts, Lies van Oort Pdr., Lies van Oort Jacdr., Dorus van Trier en zijn vrouw Johanna van Oort met kind, Jan van Oort en Bet van Dijck, tussen hen in onbekend kind, Kees van Oort, Adriana Reijnen en Jan van Hoof. Op de laatste rij v.l.n.r. Jan Horrevorts, Piet van Oort en zijn vrouw Anna Harbers met hun twee kinderen, Jos Horrevorts (weduwnaar van Jacoba van Oort), zijn dochter Lies Horrevorts, Jacobus van Oort en zijn vrouw Hanna Reijnen, Sjef van Hoof, Piet Horrevorts, Nelleke van Hoof-van Oort en Cor van de Ven, pleegdochter van Kees van Oort.

Fotonummer["084341"]
PlaatsHilvarenbeek
Datering vanaf1933
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingIn 1933 vierden Jan van Oort en Betje van Dijck hun gouden huwelijksfeest. Jan woonde jaren in de boerderij bij de kapel in de Westerwijk en werd daarom 'de kapelboer'genoemd. Toen deze foto gemaakt werd, tegen de bosrand van Groenendaal, was hij pachter van Gasthuishoeve. Op de voorgrond v.l.n.r. zittend Pietje van Hoof, Jac van Oort, Bernard van Trier, Kees Horrevorts en twee onbekende kinderen. Op de twee rij v.l.n.r. de twee jongens boven elkaar Jaak en Theo van Trier, Marie van Oort, Cato van Trier, Cor Horrevorts, Jos van Trier, Jan van Oort Jaczn., Jan van Trier, Pieta van Hoof, Toon Horrevorts en Lies van Hoof. Op de derde rij v.l.n.r. Jans van Oort (nauwelijks zichtbaar), Jos Horrevorts, Lies van Oort Pdr., Lies van Oort Jacdr., Dorus van Trier en zijn vrouw Johanna van Oort met kind, Jan van Oort en Bet van Dijck, tussen hen in onbekend kind, Kees van Oort, Adriana Reijnen en Jan van Hoof. Op de laatste rij v.l.n.r. Jan Horrevorts, Piet van Oort en zijn vrouw Anna Harbers met hun twee kinderen, Jos Horrevorts (weduwnaar van Jacoba van Oort), zijn dochter Lies Horrevorts, Jacobus van Oort en zijn vrouw Hanna Reijnen, Sjef van Hoof, Piet Horrevorts, Nelleke van Hoof-van Oort en Cor van de Ven, pleegdochter van Kees van Oort.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn kerkdorpen, p 81.
Datum

084341 - In 1933 vierden Jan van Oort en Betje van Dijck hun gouden huwelijksfeest. Jan woonde jaren in de boerderij bij de kapel in de Westerwijk en werd daarom 'de kapelboer'genoemd. Toen deze foto gemaakt werd, tegen de bosrand van Groenendaal, was hij pachter van Gasthuishoeve. Op de voorgrond v.l.n.r. zittend Pietje van Hoof, Jac van Oort, Bernard van Trier, Kees Horrevorts en twee onbekende kinderen. Op de twee rij v.l.n.r. de twee jongens boven elkaar Jaak en Theo van Trier, Marie van Oort, Cato van Trier, Cor Horrevorts, Jos van Trier, Jan van Oort Jaczn., Jan van Trier, Pieta van Hoof, Toon Horrevorts en Lies van Hoof. Op de derde rij v.l.n.r. Jans van Oort (nauwelijks zichtbaar), Jos Horrevorts, Lies van Oort Pdr., Lies van Oort Jacdr., Dorus van Trier en zijn vrouw Johanna van Oort met kind, Jan van Oort en Bet van Dijck, tussen hen in onbekend kind, Kees van Oort, Adriana Reijnen en Jan van Hoof. Op de laatste rij v.l.n.r. Jan Horrevorts, Piet van Oort en zijn vrouw Anna Harbers met hun twee kinderen, Jos Horrevorts (weduwnaar van Jacoba van Oort), zijn dochter Lies Horrevorts, Jacobus van Oort en zijn vrouw Hanna Reijnen, Sjef van Hoof, Piet Horrevorts, Nelleke van Hoof-van Oort en Cor van de Ven, pleegdochter van Kees van Oort.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag