048969 - Festiviteiten te Tilburg b.g.v. het 50-jarig regeringsjubilé van Koningin Wilhelmina op 6 september 1948. Aankomst van koning Willem II bij de 'Vier Winden' aan de Bredaseweg ter hoogte van het oud Belgisch lijntje. Verslag over deze festiviteiten met optocht staat in het Nieuwsblad van dinsdag 7 september 1948. vlnr: J. Donders, Embr. van Os, Toon de Jong, Jos v.d. Brekel, Bonants, Ton van Loon, Martin Bressers, Hein Dröge, Charles Gimbrére. Het gezelschap wacht op de aankomst van koning Willem II. - Foto's & Kaarten

Festiviteiten te Tilburg b.g.v. het 50-jarig regeringsjubilé van Koningin Wilhelmina op 6 september 1948. Aankomst van koning Willem II bij de 'Vier Winden' aan de Bredaseweg ter hoogte van het oud Belgisch lijntje. Verslag over deze festiviteiten met optocht staat in het Nieuwsblad van dinsdag 7 september 1948. vlnr: J. Donders, Embr. van Os, Toon de Jong, Jos v.d. Brekel, Bonants, Ton van Loon, Martin Bressers, Hein Dröge, Charles Gimbrére. Het gezelschap wacht op de aankomst van koning Willem II.

Fotonummer["048969"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
Datering vanaf06-09-1948
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
HerkomstBureau voor de Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFestiviteiten te Tilburg b.g.v. het 50-jarig regeringsjubilé van Koningin Wilhelmina op 6 september 1948. Aankomst van koning Willem II bij de 'Vier Winden' aan de Bredaseweg ter hoogte van het oud Belgisch lijntje. Verslag over deze festiviteiten met optocht staat in het Nieuwsblad van dinsdag 7 september 1948. vlnr: J. Donders, Embr. van Os, Toon de Jong, Jos v.d. Brekel, Bonants, Ton van Loon, Martin Bressers, Hein Dröge, Charles Gimbrére. Het gezelschap wacht op de aankomst van koning Willem II.
Datum

048969 - Festiviteiten te Tilburg b.g.v. het 50-jarig regeringsjubilé van Koningin Wilhelmina op 6 september 1948. Aankomst van koning Willem II bij de 'Vier Winden' aan de Bredaseweg ter hoogte van het oud Belgisch lijntje.  Verslag over deze festiviteiten met optocht staat in het Nieuwsblad van dinsdag 7 september 1948. vlnr: J. Donders, Embr. van Os, Toon de Jong, Jos v.d. Brekel, Bonants, Ton van Loon, Martin Bressers, Hein Dröge, Charles Gimbrére. Het gezelschap wacht op de aankomst van koning Willem II.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag