104066 - Opening sportcentrum "Drieburcht" in Tilburg Noord. Burgemeester Becht met wethouders Mannaerts en Van Zon ontvangen staatssecretaris van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk H.J.L. Vonhoff en echtgenote. Henk Pellikaan heeft het complex in 9 maanden gebouwd. Studenten van de Bibliotheek en documentatieschool boden een rouwkrans aan dhr. Vonnhoff als dank voor wat hij voor hen heeft gedaan. - Foto's & Kaarten

Opening sportcentrum "Drieburcht" in Tilburg Noord. Burgemeester Becht met wethouders Mannaerts en Van Zon ontvangen staatssecretaris van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk H.J.L. Vonhoff en echtgenote. Henk Pellikaan heeft het complex in 9 maanden gebouwd. Studenten van de Bibliotheek en documentatieschool boden een rouwkrans aan dhr. Vonnhoff als dank voor wat hij voor hen heeft gedaan.

Fotonummer["104066"]
PlaatsTilburg
Straat["Wagnerplein"]
WijkTilburg-Noord
Datering vanaf15-10-1971
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOpening sportcentrum "Drieburcht" in Tilburg Noord. Burgemeester Becht met wethouders Mannaerts en Van Zon ontvangen staatssecretaris van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk H.J.L. Vonhoff en echtgenote. Henk Pellikaan heeft het complex in 9 maanden gebouwd. Studenten van de Bibliotheek en documentatieschool boden een rouwkrans aan dhr. Vonnhoff als dank voor wat hij voor hen heeft gedaan.
Datum

104066 - Opening sportcentrum "Drieburcht" in Tilburg Noord. Burgemeester Becht met wethouders Mannaerts en Van Zon ontvangen staatssecretaris van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk  H.J.L. Vonhoff en echtgenote. Henk Pellikaan  heeft het complex in 9 maanden gebouwd. Studenten van de Bibliotheek en documentatieschool boden een rouwkrans aan dhr. Vonnhoff als dank voor wat hij voor hen heeft gedaan.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag