039024 - Volt. Zuid. Productie of fabricage van onderdelen in afd. metaalwaren. Ca. 1960. Locatie: gebouw M. De afd. stanserij legt een kaartje tijdens de middagpauze. Op de originele foto is nog juist de krant Gazet van Antwerpen rechtsonder te zien. Immers in die tijd werkten 100den Belgen bij Volt. Links staand op de voorgrond is de heer Maagdenberg. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Productie of fabricage van onderdelen in afd. metaalwaren. Ca. 1960. Locatie: gebouw M. De afd. stanserij legt een kaartje tijdens de middagpauze. Op de originele foto is nog juist de krant Gazet van Antwerpen rechtsonder te zien. Immers in die tijd werkten 100den Belgen bij Volt. Links staand op de voorgrond is de heer Maagdenberg.

Fotonummer["039024"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1960
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Productie of fabricage van onderdelen in afd. metaalwaren. Ca. 1960. Locatie: gebouw M. De afd. stanserij legt een kaartje tijdens de middagpauze. Op de originele foto is nog juist de krant Gazet van Antwerpen rechtsonder te zien. Immers in die tijd werkten 100den Belgen bij Volt. Links staand op de voorgrond is de heer Maagdenberg.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo bldz. 40.
Datum

039024 - Volt. Zuid. Productie of fabricage  van onderdelen in afd. metaalwaren. Ca. 1960. Locatie: gebouw M. De afd. stanserij legt een kaartje tijdens de middagpauze. Op de originele foto is nog juist de krant Gazet van Antwerpen rechtsonder te zien. Immers in die tijd werkten 100den Belgen bij Volt. Links staand op de voorgrond is de heer Maagdenberg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag