051940 - Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Inwijding van het collegegebouw en bibliotheek van de R.K. Leergangen en R.K. Handelshogeschool. De heer H.M.J. Blomjous, lid van de Eerste Kamer en ondervoorzitter tevens penningmeester van het college van curatoren hield de openingsrede in plaats van de voorzitter mr. A. Baron van Wijnbergen die wegens ziekte afwezig was. Wij zien op de foto: geheel links mgr. prof. dr. Th. Goossens, sprekende de heer H.M.J. Blomjous, rechts daarachter: oud-minister dhr. Bongaerts, Bisschop van Den Bosch Z.H.Exc. Mgr. Diepen, burgemeester mr. dr. F. Vonck de Both. deken uit Amsterdam, mr. E. Baron van Hövell tot Westerflier en commissaris van de Koningin in Limburg. - Foto's & Kaarten

Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Inwijding van het collegegebouw en bibliotheek van de R.K. Leergangen en R.K. Handelshogeschool. De heer H.M.J. Blomjous, lid van de Eerste Kamer en ondervoorzitter tevens penningmeester van het college van curatoren hield de openingsrede in plaats van de voorzitter mr. A. Baron van Wijnbergen die wegens ziekte afwezig was. Wij zien op de foto: geheel links mgr. prof. dr. Th. Goossens, sprekende de heer H.M.J. Blomjous, rechts daarachter: oud-minister dhr. Bongaerts, Bisschop van Den Bosch Z.H.Exc. Mgr. Diepen, burgemeester mr. dr. F. Vonck de Both. deken uit Amsterdam, mr. E. Baron van Hövell tot Westerflier en commissaris van de Koningin in Limburg.

Fotonummer["051940"]
PlaatsTilburg
Straat["Bosscheweg"]
Datering vanaf09-10-1931
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Inwijding van het collegegebouw en bibliotheek van de R.K. Leergangen en R.K. Handelshogeschool. De heer H.M.J. Blomjous, lid van de Eerste Kamer en ondervoorzitter tevens penningmeester van het college van curatoren hield de openingsrede in plaats van de voorzitter mr. A. Baron van Wijnbergen die wegens ziekte afwezig was. Wij zien op de foto: geheel links mgr. prof. dr. Th. Goossens, sprekende de heer H.M.J. Blomjous, rechts daarachter: oud-minister dhr. Bongaerts, Bisschop van Den Bosch Z.H.Exc. Mgr. Diepen, burgemeester mr. dr. F. Vonck de Both. deken uit Amsterdam, mr. E. Baron van Hövell tot Westerflier en commissaris van de Koningin in Limburg.
Datum

051940 - Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Inwijding van het collegegebouw en bibliotheek van de R.K. Leergangen en R.K. Handelshogeschool. De heer H.M.J. Blomjous, lid van de Eerste Kamer en ondervoorzitter tevens penningmeester van het college van curatoren hield de openingsrede in plaats van de voorzitter mr. A. Baron van Wijnbergen die wegens ziekte afwezig was. Wij zien op de foto: geheel links mgr. prof. dr. Th. Goossens, sprekende de heer H.M.J. Blomjous, rechts daarachter: oud-minister dhr. Bongaerts, Bisschop van Den Bosch Z.H.Exc.  Mgr. Diepen, burgemeester mr. dr. F. Vonck de Both. deken uit Amsterdam, mr. E. Baron van Hövell tot Westerflier en commissaris van de Koningin in Limburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag