051456 - Basisonderwijs. schoolbestuur/personeel. St. Jozefschool van de parochie broekhoven ll. Afscheid van frater Euberto de Kort. Hij was hoofdonderwijzer van de school. Hij was bijna 25 jaar aan de school verbonden. In deze tijd namen veel parochies definitief afscheid van de religieuzen die de scholen hebben geleid. - Foto's & Kaarten

Basisonderwijs. schoolbestuur/personeel. St. Jozefschool van de parochie broekhoven ll. Afscheid van frater Euberto de Kort. Hij was hoofdonderwijzer van de school. Hij was bijna 25 jaar aan de school verbonden. In deze tijd namen veel parochies definitief afscheid van de religieuzen die de scholen hebben geleid.

Fotonummer["051456"]
PlaatsTilburg
WijkBroekhoven
Datering vanaf29-07-1960
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBasisonderwijs. schoolbestuur/personeel. St. Jozefschool van de parochie broekhoven ll. Afscheid van frater Euberto de Kort. Hij was hoofdonderwijzer van de school. Hij was bijna 25 jaar aan de school verbonden. In deze tijd namen veel parochies definitief afscheid van de religieuzen die de scholen hebben geleid.
AnnotatieRooms Leven 29 juli 1960.
Datum

051456 - Basisonderwijs. schoolbestuur/personeel. St. Jozefschool van de parochie broekhoven ll. Afscheid van frater Euberto de Kort. Hij was hoofdonderwijzer van de school. Hij was bijna 25 jaar aan de school verbonden. In deze tijd namen veel parochies definitief afscheid van de religieuzen die de scholen hebben geleid.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag