039110 - Volt. Noord. Jubileum. Het 75-jarig jubileum van Volt. Ir. Jan Iding (rechts, directeur van Volt) kreeg dit portret aangeboden. Het is een replica van een schilderij van de oprichter van Volt de wijnhandelaar F.J.J.B.Verbunt. Het schilderij werd gemaakt door C.Vermoelen voor 1916. Het origineel is in het bezit van het Regionaal Archief Tilburg. Links is nog juist zichtbaar de heer van Erven, destijds hoofd Technische Bedrijven van Volt. - Foto's & Kaarten

Volt. Noord. Jubileum. Het 75-jarig jubileum van Volt. Ir. Jan Iding (rechts, directeur van Volt) kreeg dit portret aangeboden. Het is een replica van een schilderij van de oprichter van Volt de wijnhandelaar F.J.J.B.Verbunt. Het schilderij werd gemaakt door C.Vermoelen voor 1916. Het origineel is in het bezit van het Regionaal Archief Tilburg. Links is nog juist zichtbaar de heer van Erven, destijds hoofd Technische Bedrijven van Volt.

Fotonummer["039110"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf15-09-1984
FotograafHans Hulshoff, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Noord. Jubileum. Het 75-jarig jubileum van Volt. Ir. Jan Iding (rechts, directeur van Volt) kreeg dit portret aangeboden. Het is een replica van een schilderij van de oprichter van Volt de wijnhandelaar F.J.J.B.Verbunt. Het schilderij werd gemaakt door C.Vermoelen voor 1916. Het origineel is in het bezit van het Regionaal Archief Tilburg. Links is nog juist zichtbaar de heer van Erven, destijds hoofd Technische Bedrijven van Volt.
Huisnummer25
Datum

039110 - Volt. Noord. Jubileum. Het 75-jarig jubileum van Volt. Ir. Jan Iding (rechts, directeur van Volt) kreeg dit portret aangeboden.  Het is een replica van een schilderij van de oprichter van Volt de wijnhandelaar F.J.J.B.Verbunt. Het schilderij werd  gemaakt door C.Vermoelen voor 1916. Het origineel is in het bezit van het Regionaal Archief Tilburg.  Links is nog juist zichtbaar de heer van Erven, destijds hoofd Technische Bedrijven van Volt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag