003283 - Stand nr. 67 in de nijverheidszaal van de tentoonstelling Stad Tilburg. Deze stand van de "Tilburgse Christelijke Textiel Arbeiders Vereeniging Unitas" gaf een beeld van "de bereiding van wollen stoffen door handenarbeid: de Tilburgsche textielindustrie van voor 100 jaren." - Foto's & Kaarten

Stand nr. 67 in de nijverheidszaal van de tentoonstelling Stad Tilburg. Deze stand van de "Tilburgse Christelijke Textiel Arbeiders Vereeniging Unitas" gaf een beeld van "de bereiding van wollen stoffen door handenarbeid: de Tilburgsche textielindustrie van voor 100 jaren."

Fotonummer["003283"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1909
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingStand nr. 67 in de nijverheidszaal van de tentoonstelling Stad Tilburg. Deze stand van de "Tilburgse Christelijke Textiel Arbeiders Vereeniging Unitas" gaf een beeld van "de bereiding van wollen stoffen door handenarbeid: de Tilburgsche textielindustrie van voor 100 jaren."
Datum

003283 - Stand nr. 67 in de nijverheidszaal van de tentoonstelling Stad Tilburg. Deze stand van de "Tilburgse Christelijke Textiel Arbeiders Vereeniging Unitas" gaf een beeld van "de bereiding van wollen stoffen door handenarbeid: de Tilburgsche textielindustrie van voor 100 jaren."
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag