003052 - Links de Zomerstraat, rechts het begin van de Bredaseweg. In de Zomerstraat lopen enkele in Tilburg ingekwartierde militairen met een paard. In de gevelsteen van het huis in het midden, Zomerstraat nr. 29, staat de naan Knegtel-Latour. Knegtel was handelaar in gedistilleerd en wijnen, maar volgens een tweede gevelsteen in dit huis ook in sigaren. - Foto's & Kaarten

Links de Zomerstraat, rechts het begin van de Bredaseweg. In de Zomerstraat lopen enkele in Tilburg ingekwartierde militairen met een paard. In de gevelsteen van het huis in het midden, Zomerstraat nr. 29, staat de naan Knegtel-Latour. Knegtel was handelaar in gedistilleerd en wijnen, maar volgens een tweede gevelsteen in dit huis ook in sigaren.

Fotonummer["003052"]
PlaatsTilburg
Straat["Zomerstraat"]
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingLinks de Zomerstraat, rechts het begin van de Bredaseweg. In de Zomerstraat lopen enkele in Tilburg ingekwartierde militairen met een paard. In de gevelsteen van het huis in het midden, Zomerstraat nr. 29, staat de naan Knegtel-Latour. Knegtel was handelaar in gedistilleerd en wijnen, maar volgens een tweede gevelsteen in dit huis ook in sigaren.
Huisnummer29
Datum

003052 - Links de Zomerstraat, rechts het begin van de Bredaseweg. In de Zomerstraat lopen enkele in Tilburg ingekwartierde militairen met een paard. In de gevelsteen van het huis in het midden, Zomerstraat nr. 29, staat de naan Knegtel-Latour. Knegtel was handelaar in gedistilleerd en wijnen, maar volgens een tweede gevelsteen in dit huis ook in sigaren.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag