077514 - Tweede wereldoorlog 1940-1945. Geallieerde militairen in Oisterwijk. De linker militair heeft een mijnenprikker in zijn handen, met het houten handvat tussen zijn schoenen geklemd. De prikker werd om de vijf centimeter onder een hoek van vijfenveertig graden in de grond geprikt. Een gevonden explosief werd vervolgens gemarkeerd. - Foto's & Kaarten

Tweede wereldoorlog 1940-1945. Geallieerde militairen in Oisterwijk. De linker militair heeft een mijnenprikker in zijn handen, met het houten handvat tussen zijn schoenen geklemd. De prikker werd om de vijf centimeter onder een hoek van vijfenveertig graden in de grond geprikt. Een gevonden explosief werd vervolgens gemarkeerd.

Fotonummer["077514"]
PlaatsOisterwijk
Datering vanaf1944
Fotograafonbekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTweede wereldoorlog 1940-1945. Geallieerde militairen in Oisterwijk. De linker militair heeft een mijnenprikker in zijn handen, met het houten handvat tussen zijn schoenen geklemd. De prikker werd om de vijf centimeter onder een hoek van vijfenveertig graden in de grond geprikt. Een gevonden explosief werd vervolgens gemarkeerd.
Datum

077514 - Tweede wereldoorlog 1940-1945.
Geallieerde militairen in Oisterwijk.

De linker militair heeft een mijnenprikker in zijn handen, met het houten handvat tussen zijn schoenen geklemd. De prikker werd om de vijf centimeter onder een hoek van vijfenveertig graden in de grond geprikt. Een gevonden explosief werd vervolgens gemarkeerd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag