041216 - Landbouworganisaties. Boerenbonden. Op initiatief van kapelaan Th. van Amstel werd op 8 maart 1921 de afdeling Tilburg-stad van de Rooms Katholieke Jonge Boeren opgericht. (Bestuurs)leden van de bond poseren bij het patronaat van de parochie St. Anna. Op de achtergrond de vlag van RKJB Tilburg-stad. Op de eerste rij v.l.n.r. Frits Zoontjes, Jan Vermelis, Nardus de Brouwer, voorzitter 1914 tot zijn overlijden in 1937, n.n., Toon Paulissen, Sjef van Roestel, geestelijk adviseur van Th. van Amstel, Wim Pulskens, Harrie van Lieshout, Jan Ketelaars, n.n. en Jan van Roestel. Op de tweede rij v.l.n.r. n.n., Piet van Roessel, Frans Leijten, H. de Bresser, Jan van Roessel, Piet Ketelaars, C. Maas, Jan Pulskens, Toon Pijnenburg, n.n., n.n. en Jan Kokx. Op de derde rij v.l.n.r. Piet van Hoof, Jan Leijten, Van Pelt, Harrie Oerlemans, n.n., L. Pelgrims, C. Vermelis, n.n., n.n., Piet Rombouts, Jan Leijten, Van Pelt en n.n. Op de laatste rij v.l.n.r. n.n., n.n., Jan Mutsaerts, Adr. Kolen, Kees Rombouts, Jan de Brouwer, G. Claassen, G. Mutsaers en n.n. - Foto's & Kaarten

Landbouworganisaties. Boerenbonden. Op initiatief van kapelaan Th. van Amstel werd op 8 maart 1921 de afdeling Tilburg-stad van de Rooms Katholieke Jonge Boeren opgericht. (Bestuurs)leden van de bond poseren bij het patronaat van de parochie St. Anna. Op de achtergrond de vlag van RKJB Tilburg-stad. Op de eerste rij v.l.n.r. Frits Zoontjes, Jan Vermelis, Nardus de Brouwer, voorzitter 1914 tot zijn overlijden in 1937, n.n., Toon Paulissen, Sjef van Roestel, geestelijk adviseur van Th. van Amstel, Wim Pulskens, Harrie van Lieshout, Jan Ketelaars, n.n. en Jan van Roestel. Op de tweede rij v.l.n.r. n.n., Piet van Roessel, Frans Leijten, H. de Bresser, Jan van Roessel, Piet Ketelaars, C. Maas, Jan Pulskens, Toon Pijnenburg, n.n., n.n. en Jan Kokx. Op de derde rij v.l.n.r. Piet van Hoof, Jan Leijten, Van Pelt, Harrie Oerlemans, n.n., L. Pelgrims, C. Vermelis, n.n., n.n., Piet Rombouts, Jan Leijten, Van Pelt en n.n. Op de laatste rij v.l.n.r. n.n., n.n., Jan Mutsaerts, Adr. Kolen, Kees Rombouts, Jan de Brouwer, G. Claassen, G. Mutsaers en n.n.

Fotonummer["041216"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1935
HerkomstFamilie Van Roestel
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLandbouworganisaties. Boerenbonden. Op initiatief van kapelaan Th. van Amstel werd op 8 maart 1921 de afdeling Tilburg-stad van de Rooms Katholieke Jonge Boeren opgericht. (Bestuurs)leden van de bond poseren bij het patronaat van de parochie St. Anna. Op de achtergrond de vlag van RKJB Tilburg-stad. Op de eerste rij v.l.n.r. Frits Zoontjes, Jan Vermelis, Nardus de Brouwer, voorzitter 1914 tot zijn overlijden in 1937, n.n., Toon Paulissen, Sjef van Roestel, geestelijk adviseur van Th. van Amstel, Wim Pulskens, Harrie van Lieshout, Jan Ketelaars, n.n. en Jan van Roestel. Op de tweede rij v.l.n.r. n.n., Piet van Roessel, Frans Leijten, H. de Bresser, Jan van Roessel, Piet Ketelaars, C. Maas, Jan Pulskens, Toon Pijnenburg, n.n., n.n. en Jan Kokx. Op de derde rij v.l.n.r. Piet van Hoof, Jan Leijten, Van Pelt, Harrie Oerlemans, n.n., L. Pelgrims, C. Vermelis, n.n., n.n., Piet Rombouts, Jan Leijten, Van Pelt en n.n. Op de laatste rij v.l.n.r. n.n., n.n., Jan Mutsaerts, Adr. Kolen, Kees Rombouts, Jan de Brouwer, G. Claassen, G. Mutsaers en n.n.
AnnotatieRonald Peeters & Ed Schilders, Tilburgers in beeld p. 100; Bedrijvig Tilburg p. 81; Katholiek Tilburg p. 128
Datum

041216 - Landbouworganisaties. Boerenbonden. Op initiatief van kapelaan Th. van Amstel werd op 8 maart 1921 de afdeling Tilburg-stad van de Rooms Katholieke Jonge Boeren opgericht. (Bestuurs)leden van de bond poseren bij het patronaat van de parochie St. Anna. Op de achtergrond de vlag van RKJB Tilburg-stad. Op de eerste rij v.l.n.r. Frits Zoontjes, Jan Vermelis, Nardus de Brouwer, voorzitter 1914 tot zijn overlijden in 1937, n.n., Toon Paulissen, Sjef van Roestel, geestelijk adviseur van Th. van Amstel, Wim Pulskens, Harrie van Lieshout, Jan Ketelaars, n.n. en Jan van Roestel. Op de tweede rij v.l.n.r. n.n., Piet van Roessel, Frans Leijten, H. de Bresser, Jan van Roessel, Piet Ketelaars, C. Maas, Jan Pulskens, Toon Pijnenburg, n.n., n.n. en Jan Kokx. Op de derde rij v.l.n.r. Piet van Hoof, Jan Leijten, Van Pelt, Harrie Oerlemans, n.n., L. Pelgrims, C. Vermelis, n.n., n.n., Piet Rombouts, Jan Leijten, Van Pelt en n.n. Op de laatste rij v.l.n.r. n.n., n.n., Jan Mutsaerts, Adr. Kolen, Kees Rombouts, Jan de Brouwer, G. Claassen, G. Mutsaers en n.n.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag