054510 - Tekening. Tekening van "het Kasteeltje" op Gorp, voormalig jachthuis van de familie De Zerezo de Tejada. Het tekeningetje werd door de volgende eigenaar van het landgoed Gorp, W.J. Hubert van Beusekom gebruikt als sluitzegel op zijn brieven. Boven de tekening de lijfspreuk van Hubert van Beusekom "Donum Revertor" (naar mijn huis keer ik terug, vrij vertaald: dit is mijn domicilie). - Foto's & Kaarten

Tekening. Tekening van "het Kasteeltje" op Gorp, voormalig jachthuis van de familie De Zerezo de Tejada. Het tekeningetje werd door de volgende eigenaar van het landgoed Gorp, W.J. Hubert van Beusekom gebruikt als sluitzegel op zijn brieven. Boven de tekening de lijfspreuk van Hubert van Beusekom "Donum Revertor" (naar mijn huis keer ik terug, vrij vertaald: dit is mijn domicilie).

Fotonummer["054510"]
PlaatsHilvarenbeek
Straat["Gorp"]
Datering vanaf1900
Uiterlijke vormprent
OmschrijvingTekening. Tekening van "het Kasteeltje" op Gorp, voormalig jachthuis van de familie De Zerezo de Tejada. Het tekeningetje werd door de volgende eigenaar van het landgoed Gorp, W.J. Hubert van Beusekom gebruikt als sluitzegel op zijn brieven. Boven de tekening de lijfspreuk van Hubert van Beusekom "Donum Revertor" (naar mijn huis keer ik terug, vrij vertaald: dit is mijn domicilie).
Datum

054510 - Tekening. Tekening van "het Kasteeltje" op Gorp, voormalig jachthuis van de familie De Zerezo de Tejada. Het tekeningetje werd door de volgende eigenaar van het landgoed Gorp, W.J. Hubert van Beusekom gebruikt als sluitzegel op zijn brieven. Boven de tekening de lijfspreuk van Hubert van Beusekom "Donum Revertor" (naar mijn huis keer ik terug, vrij vertaald: dit is mijn domicilie).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag