90938 - Made en Drimmelen. De Ronde van Made(1978). De renners (profs) in de bocht van de Kerkstraat naar de Marktstraat. Op de achtergrond het huis van Willem van den Noort. Van het publiek is tweede van rechts Wout van Strien uit Made. Winnaar werd Aad van den Heuvel uit Dirksland; hij reed voor de TI-Raleigh ploeg. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. De Ronde van Made(1978). De renners (profs) in de bocht van de Kerkstraat naar de Marktstraat. Op de achtergrond het huis van Willem van den Noort. Van het publiek is tweede van rechts Wout van Strien uit Made. Winnaar werd Aad van den Heuvel uit Dirksland; hij reed voor de TI-Raleigh ploeg.

Fotonummer["90938"]
PlaatsMade
Straat["Kerkstraat"]
Datering vanaf21-08-1978
FotograafPersbureau Zevenbergen, Zevenbergen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. De Ronde van Made(1978). De renners (profs) in de bocht van de Kerkstraat naar de Marktstraat. Op de achtergrond het huis van Willem van den Noort. Van het publiek is tweede van rechts Wout van Strien uit Made. Winnaar werd Aad van den Heuvel uit Dirksland; hij reed voor de TI-Raleigh ploeg.
Datum

90938 - Made en Drimmelen. De Ronde van Made(1978). 
De renners (profs) in de bocht van de Kerkstraat naar de Marktstraat. Op de achtergrond het huis van Willem van den Noort. Van het publiek is tweede van rechts Wout van Strien uit Made.
Winnaar werd Aad van den Heuvel uit Dirksland; hij reed voor de TI-Raleigh ploeg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag