071835 - Overzicht vanaf de westijde van het fabriekscomplex van de stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg te Tilburg. In het midden de watertoren van de fabriek, daarachter de Tilbursge watertoren aan de Bredaseweg. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930. - Foto's & Kaarten

Overzicht vanaf de westijde van het fabriekscomplex van de stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg te Tilburg. In het midden de watertoren van de fabriek, daarachter de Tilbursge watertoren aan de Bredaseweg. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930.

Fotonummer["071835"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
Datering vanaf1930
FotograafSchoot, H, van der, Tilburg
Herkomstarchief Ververij De Regenboog Tilburg, nummer 672
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOverzicht vanaf de westijde van het fabriekscomplex van de stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg te Tilburg. In het midden de watertoren van de fabriek, daarachter de Tilbursge watertoren aan de Bredaseweg. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930.
Datum

071835 - Overzicht vanaf de westijde van het fabriekscomplex van de stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg te Tilburg. In het midden de watertoren van de fabriek, daarachter de Tilbursge watertoren aan de Bredaseweg.
De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag