656590 - Straatbeeld Tilburg 2008. Nieuwlandstraat met beeld van een textielarbeider met een wat afgetobt gelaat en een bolle kruik in de hand, op stenen sokkel. Op de sokkel een plaat met de tekst: aangeboden aan de kruikinnen en kruiken ter gelegenheid van tweekirelluf kruikenstad 1986, carnavalsstichting Tilburg. Kunstenaar Henk Smulders. - Foto's & Kaarten

Straatbeeld Tilburg 2008. Nieuwlandstraat met beeld van een textielarbeider met een wat afgetobt gelaat en een bolle kruik in de hand, op stenen sokkel. Op de sokkel een plaat met de tekst: aangeboden aan de kruikinnen en kruiken ter gelegenheid van tweekirelluf kruikenstad 1986, carnavalsstichting Tilburg. Kunstenaar Henk Smulders.

Fotonummer["656590"]
PlaatsTilburg.
Datering vanaf2008
FotograafFrans de Kok
HerkomstSchenking fotograaf
OmschrijvingStraatbeeld Tilburg 2008. Nieuwlandstraat met beeld van een textielarbeider met een wat afgetobt gelaat en een bolle kruik in de hand, op stenen sokkel. Op de sokkel een plaat met de tekst: aangeboden aan de kruikinnen en kruiken ter gelegenheid van tweekirelluf kruikenstad 1986, carnavalsstichting Tilburg. Kunstenaar Henk Smulders.
Datum

656590 - Straatbeeld Tilburg 2008. Nieuwlandstraat met beeld van een textielarbeider met een wat afgetobt gelaat en een bolle kruik in de hand, op stenen sokkel. Op de sokkel een plaat met de tekst:
aangeboden aan de kruikinnen
en kruiken ter gelegenheid van
tweekirelluf kruikenstad
1986, carnavalsstichting Tilburg. Kunstenaar Henk Smulders.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag