045860 - Enkele Goirlese boerenfamilies. Op de achtergrond de Bergstraat. Rechts de kerk van St. Jans Onthoofding. Staande op de achterste rij v.l.n.r. N.N., Pietje Santegoets-Snels, Bet van den Hout en haar man slager Santegoets, Janus Santegoets en zijn vrouw Lies Deliën, haar ouders, Tonia Santegoets-van Gestel, Anna Santegoets en haar man A. van Rijswijk, De anderen zijn onbekend op de vijfde vrouw van rechts na. Dat is Pietje van den Hout-Deliën. Zittend links op de voorgrond met pet Willibrordus van Gestel en rechts van hem zijn vrouw Romania Deliën met twee kinderen. Rechts van de vrouw met muts, zittend in het midden, Janus van Opstal, rechts van hem Frans Santegoets. Links van de voornoemde vrouw met muts, Janus de Brouwer. - Foto's & Kaarten

Enkele Goirlese boerenfamilies. Op de achtergrond de Bergstraat. Rechts de kerk van St. Jans Onthoofding. Staande op de achterste rij v.l.n.r. N.N., Pietje Santegoets-Snels, Bet van den Hout en haar man slager Santegoets, Janus Santegoets en zijn vrouw Lies Deliën, haar ouders, Tonia Santegoets-van Gestel, Anna Santegoets en haar man A. van Rijswijk, De anderen zijn onbekend op de vijfde vrouw van rechts na. Dat is Pietje van den Hout-Deliën. Zittend links op de voorgrond met pet Willibrordus van Gestel en rechts van hem zijn vrouw Romania Deliën met twee kinderen. Rechts van de vrouw met muts, zittend in het midden, Janus van Opstal, rechts van hem Frans Santegoets. Links van de voornoemde vrouw met muts, Janus de Brouwer.

Fotonummer["045860"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1915
HerkomstJ. Santegoets, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEnkele Goirlese boerenfamilies. Op de achtergrond de Bergstraat. Rechts de kerk van St. Jans Onthoofding. Staande op de achterste rij v.l.n.r. N.N., Pietje Santegoets-Snels, Bet van den Hout en haar man slager Santegoets, Janus Santegoets en zijn vrouw Lies Deliën, haar ouders, Tonia Santegoets-van Gestel, Anna Santegoets en haar man A. van Rijswijk, De anderen zijn onbekend op de vijfde vrouw van rechts na. Dat is Pietje van den Hout-Deliën. Zittend links op de voorgrond met pet Willibrordus van Gestel en rechts van hem zijn vrouw Romania Deliën met twee kinderen. Rechts van de vrouw met muts, zittend in het midden, Janus van Opstal, rechts van hem Frans Santegoets. Links van de voornoemde vrouw met muts, Janus de Brouwer.
Datum

045860 - Enkele Goirlese boerenfamilies. Op de achtergrond de Bergstraat. Rechts de kerk van St. Jans Onthoofding. Staande op de achterste rij v.l.n.r. N.N., Pietje Santegoets-Snels, Bet van den Hout en haar man slager Santegoets, Janus Santegoets en zijn vrouw Lies Deliën, haar ouders, Tonia Santegoets-van Gestel, Anna Santegoets en haar man A. van Rijswijk, De anderen zijn onbekend op de vijfde vrouw van rechts na. Dat is Pietje van den Hout-Deliën. Zittend links op de voorgrond met pet Willibrordus van Gestel en rechts van hem zijn vrouw Romania Deliën met twee kinderen. Rechts van de vrouw met muts, zittend in het midden, Janus van Opstal, rechts van hem Frans Santegoets. Links van de voornoemde vrouw met muts, Janus de Brouwer.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag