012015 - Tweede Wereldoorlog. Vernieling werkplaats NS. Beeld van de catastrofale gevolgen van hevige Duitse bombardementen van de centrale werkplaats van de Nederlandse Spoowegen gedurende drie dagen in september 1944. Mogelijk werd deze werkplaats tegen de bevrijding juist in rust opgeblazen door de Duitse bezetter. - Foto's & Kaarten

Tweede Wereldoorlog. Vernieling werkplaats NS. Beeld van de catastrofale gevolgen van hevige Duitse bombardementen van de centrale werkplaats van de Nederlandse Spoowegen gedurende drie dagen in september 1944. Mogelijk werd deze werkplaats tegen de bevrijding juist in rust opgeblazen door de Duitse bezetter.

Fotonummer["012015"]
PlaatsTilburg
Straat["NS Plein"]
WijkBesterd
Datering vanaf01-09-1944
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTweede Wereldoorlog. Vernieling werkplaats NS. Beeld van de catastrofale gevolgen van hevige Duitse bombardementen van de centrale werkplaats van de Nederlandse Spoowegen gedurende drie dagen in september 1944. Mogelijk werd deze werkplaats tegen de bevrijding juist in rust opgeblazen door de Duitse bezetter.
Datum

012015 - Tweede Wereldoorlog. Vernieling werkplaats NS.  Beeld van de catastrofale gevolgen van hevige Duitse bombardementen van de centrale werkplaats van de Nederlandse Spoowegen gedurende drie dagen in september 1944. Mogelijk werd deze werkplaats tegen de bevrijding juist in rust opgeblazen door de Duitse bezetter.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag