653657 - Eerste Nederlandsche Luiercentrale, Tilburg. Een kijkje in de fabriek van de eerste Nederlandse Luiercentrale. Klanten van deze organisatie konden de vieze luiers van hun baby's daar laten reinigen. Iedere klant van de Luiercentrale had een eigen nummer dat op de luiers werd gestempeld. - Foto's & Kaarten

Eerste Nederlandsche Luiercentrale, Tilburg. Een kijkje in de fabriek van de eerste Nederlandse Luiercentrale. Klanten van deze organisatie konden de vieze luiers van hun baby's daar laten reinigen. Iedere klant van de Luiercentrale had een eigen nummer dat op de luiers werd gestempeld.

Fotonummer["653657"]
PlaatsTilburg
Straat["Lanciersstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1950
FotograafVan Berkel, Doornbossestraat 24, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEerste Nederlandsche Luiercentrale, Tilburg. Een kijkje in de fabriek van de eerste Nederlandse Luiercentrale. Klanten van deze organisatie konden de vieze luiers van hun baby's daar laten reinigen. Iedere klant van de Luiercentrale had een eigen nummer dat op de luiers werd gestempeld.
Huisnummer43
Datum

653657 - Eerste Nederlandsche Luiercentrale, Tilburg. Een kijkje in de fabriek van de eerste Nederlandse Luiercentrale. Klanten van deze organisatie konden de vieze luiers van hun baby's daar laten reinigen. Iedere klant van de Luiercentrale had een eigen nummer dat op de luiers werd gestempeld.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag