014225 - Kruising St.-Pieterstraat (links), St.-Pietersplein (voorgrond) en St.-Andreasstraat (rechts). Het winkelpand op de hoek en de twee huizen rechts daarvan staan aan het St.-Pietersplein. In het hoekpand zat tot circa 1975 slager Harry van Beurden. In de drie andere hoekpanden aan het St.-Pietersplein zaten kruideniers; rond 1970 de Coöp., de VéGé van André Kuijpers en zijn zoon en Tijn Cornelissen die stopte in augustus 1977. - Foto's & Kaarten

Kruising St.-Pieterstraat (links), St.-Pietersplein (voorgrond) en St.-Andreasstraat (rechts). Het winkelpand op de hoek en de twee huizen rechts daarvan staan aan het St.-Pietersplein. In het hoekpand zat tot circa 1975 slager Harry van Beurden. In de drie andere hoekpanden aan het St.-Pietersplein zaten kruideniers; rond 1970 de Coöp., de VéGé van André Kuijpers en zijn zoon en Tijn Cornelissen die stopte in augustus 1977.

Fotonummer["014225"]
PlaatsTilburg
Straat["Sint Andreasstraat"]
WijkGroeseind
Datering vanaf1925
FotograafFotograaf Woningdienst Gemeente Tilburg
HerkomstWoningdienst Gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKruising St.-Pieterstraat (links), St.-Pietersplein (voorgrond) en St.-Andreasstraat (rechts). Het winkelpand op de hoek en de twee huizen rechts daarvan staan aan het St.-Pietersplein. In het hoekpand zat tot circa 1975 slager Harry van Beurden. In de drie andere hoekpanden aan het St.-Pietersplein zaten kruideniers; rond 1970 de Coöp., de VéGé van André Kuijpers en zijn zoon en Tijn Cornelissen die stopte in augustus 1977.
Datum

014225 - Kruising St.-Pieterstraat (links), St.-Pietersplein (voorgrond) en St.-Andreasstraat (rechts). Het winkelpand op de hoek en de twee huizen rechts daarvan staan aan het St.-Pietersplein. In het hoekpand zat tot circa 1975 slager  Harry van Beurden. In de drie andere hoekpanden aan het St.-Pietersplein zaten kruideniers; rond 1970 de Coöp., de VéGé van André Kuijpers en zijn zoon en Tijn Cornelissen die stopte in augustus 1977.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag