007170 - Pamflet. Lied gemaakt naar aanleiding van een bericht in de Nieuwe Tilburgsche Courant dat een gepensioneerde Oost-Indie militair zich zou hebben gemeld als zijnde de moordenaar van Marietje Kessels. Later bleek het om een vals bericht te gaan. - Foto's & Kaarten

Pamflet. Lied gemaakt naar aanleiding van een bericht in de Nieuwe Tilburgsche Courant dat een gepensioneerde Oost-Indie militair zich zou hebben gemeld als zijnde de moordenaar van Marietje Kessels. Later bleek het om een vals bericht te gaan.

Fotonummer["007170"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf06-04-1918
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingPamflet. Lied gemaakt naar aanleiding van een bericht in de Nieuwe Tilburgsche Courant dat een gepensioneerde Oost-Indie militair zich zou hebben gemeld als zijnde de moordenaar van Marietje Kessels. Later bleek het om een vals bericht te gaan.
Datum

007170 - Pamflet. Lied gemaakt naar aanleiding van een bericht in de Nieuwe Tilburgsche Courant dat een gepensioneerde Oost-Indie militair zich zou hebben gemeld als zijnde de moordenaar van Marietje Kessels. Later bleek het om een vals bericht te gaan.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag