652464 - Straatbeelden van Tilburg. Foto is genomen richting Bredaseweg met links op de hoek het Kantongerecht met er naast de Pastorie van de Heikese Kerk. De Kapel van de Visitatie in de Bisschop Zwijsenstraat is helemaal links te zien achter de bouwput. - Foto's & Kaarten

Straatbeelden van Tilburg. Foto is genomen richting Bredaseweg met links op de hoek het Kantongerecht met er naast de Pastorie van de Heikese Kerk. De Kapel van de Visitatie in de Bisschop Zwijsenstraat is helemaal links te zien achter de bouwput.

Fotonummer["652464"]
PlaatsTilburg
Straat["Paleisring"]
WijkCentrum
Datering vanaf1960
HerkomstPublieke Werken Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingStraatbeelden van Tilburg. Foto is genomen richting Bredaseweg met links op de hoek het Kantongerecht met er naast de Pastorie van de Heikese Kerk. De Kapel van de Visitatie in de Bisschop Zwijsenstraat is helemaal links te zien achter de bouwput.
Datum

652464 - Straatbeelden van Tilburg. Foto is genomen richting Bredaseweg met links op de hoek het Kantongerecht met er naast de Pastorie van de Heikese Kerk. De Kapel van de Visitatie in de Bisschop Zwijsenstraat is helemaal links te zien achter de bouwput.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag