006789 - Litho. Gelithografeerde bedevaartvaantje van de ´Eerbiedwaardige Dienaar Gods Petrus Donders, Apostel der Melaatschen´, c.a. 1930. Afgebeeld zijn het geboortehuis, kapel, standbeeld aan het Wilhelminapark en het portret van Petrus Donders. - Foto's & Kaarten

Litho. Gelithografeerde bedevaartvaantje van de ´Eerbiedwaardige Dienaar Gods Petrus Donders, Apostel der Melaatschen´, c.a. 1930. Afgebeeld zijn het geboortehuis, kapel, standbeeld aan het Wilhelminapark en het portret van Petrus Donders.

Fotonummer["006789"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1930
HerkomstCollectie: Ronald Peeters
Uiterlijke vormprent
OmschrijvingLitho. Gelithografeerde bedevaartvaantje van de ´Eerbiedwaardige Dienaar Gods Petrus Donders, Apostel der Melaatschen´, c.a. 1930. Afgebeeld zijn het geboortehuis, kapel, standbeeld aan het Wilhelminapark en het portret van Petrus Donders.
AnnotatieGodsvrucht en Deugdzaamheid, p. 155.
Datum

006789 - Litho. Gelithografeerde bedevaartvaantje van de ´Eerbiedwaardige Dienaar Gods Petrus Donders, Apostel der Melaatschen´, c.a. 1930. Afgebeeld zijn het geboortehuis, kapel, standbeeld aan het Wilhelminapark en het portret van Petrus Donders.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag