065969 - Kermis. Herinnering aan de Tilburgsche Kermis. Deze foto is genomen op de Heuvel. De twee mannen zitten achter een fotopaneel, waardoor het lijkt dat ze in een auto zitten. Het was in die tijd erg in trek om je te laten fotograferen achter een paneel waarop een kolderiek tafereel geschilderd was. - Foto's & Kaarten

Kermis. Herinnering aan de Tilburgsche Kermis. Deze foto is genomen op de Heuvel. De twee mannen zitten achter een fotopaneel, waardoor het lijkt dat ze in een auto zitten. Het was in die tijd erg in trek om je te laten fotograferen achter een paneel waarop een kolderiek tafereel geschilderd was.

Fotonummer["065969"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1923
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKermis. Herinnering aan de Tilburgsche Kermis. Deze foto is genomen op de Heuvel. De twee mannen zitten achter een fotopaneel, waardoor het lijkt dat ze in een auto zitten. Het was in die tijd erg in trek om je te laten fotograferen achter een paneel waarop een kolderiek tafereel geschilderd was.
Datum

065969 - Kermis. Herinnering aan de Tilburgsche Kermis. Deze foto is genomen op de Heuvel. De twee mannen zitten achter een fotopaneel, waardoor het lijkt dat ze in een auto zitten. Het was in die tijd erg in trek om je te laten fotograferen achter een paneel waarop een kolderiek tafereel geschilderd was.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag