651306 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Op het perron staan van links naar rechts de heer Ben van der Veer (vice-voorzitter), de heer en mevrouw Van der Harten, de heer Jacob H.S.M. Veen (secretaris). de heer Sandberg (loco-burgemeester van Breda), de heer C. van der Veen (voorzitter) en mevrouw Leijten in afwachting van de toespraak van de loco-burgemeester van Tilburg, de heer Van Eijkeren. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Op het perron staan van links naar rechts de heer Ben van der Veer (vice-voorzitter), de heer en mevrouw Van der Harten, de heer Jacob H.S.M. Veen (secretaris). de heer Sandberg (loco-burgemeester van Breda), de heer C. van der Veen (voorzitter) en mevrouw Leijten in afwachting van de toespraak van de loco-burgemeester van Tilburg, de heer Van Eijkeren.

Fotonummer["651306"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Op het perron staan van links naar rechts de heer Ben van der Veer (vice-voorzitter), de heer en mevrouw Van der Harten, de heer Jacob H.S.M. Veen (secretaris). de heer Sandberg (loco-burgemeester van Breda), de heer C. van der Veen (voorzitter) en mevrouw Leijten in afwachting van de toespraak van de loco-burgemeester van Tilburg, de heer Van Eijkeren.
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Datum

651306 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Op het perron staan van links naar rechts de heer Ben van der Veer (vice-voorzitter), de heer en mevrouw Van der Harten, de heer Jacob H.S.M. Veen (secretaris). de heer Sandberg (loco-burgemeester van Breda), de heer C. van der Veen (voorzitter) en mevrouw Leijten in afwachting van de toespraak van de loco-burgemeester van Tilburg, de heer Van Eijkeren.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag