digi 1692_022 - Inwoner van de wijk die in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. De foto is genomen tijdens een inspectie met medewerkers van woningbouwvereniging TIWOS van de nieuwbouw en renovatie in de wijk. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud. - Foto's & Kaarten

Inwoner van de wijk die in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. De foto is genomen tijdens een inspectie met medewerkers van woningbouwvereniging TIWOS van de nieuwbouw en renovatie in de wijk. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.

Fotonummer["digi 1692_022"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf2016
FotograafAnja van Eersel
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInwoner van de wijk die in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. De foto is genomen tijdens een inspectie met medewerkers van woningbouwvereniging TIWOS van de nieuwbouw en renovatie in de wijk. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.
Datum

digi 1692_022 - Inwoner van de wijk die in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. De foto is genomen tijdens een inspectie met medewerkers van woningbouwvereniging TIWOS van de nieuwbouw en renovatie in de wijk.
De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel.
Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag