046007 - Wever Petrus Johannes (Piet) van Gils, werd geboren te Oosterhout op 30 april 1870 als zoon van Nicolaas van Gils uit Goirle en Elisabeth de Jong uit Oosterhout. Hij trouwde te Goirle met Maria Johanna Catharina (Trien) Schouten. Piet van Gils overleed te Goirle op 12 september 1947. De foto werd genomen bij het vertrek van zijn dochter To naar het klooster. Rechts op het bloementafeltje een beeld van O.L.V. van Lourdes. - Foto's & Kaarten

Wever Petrus Johannes (Piet) van Gils, werd geboren te Oosterhout op 30 april 1870 als zoon van Nicolaas van Gils uit Goirle en Elisabeth de Jong uit Oosterhout. Hij trouwde te Goirle met Maria Johanna Catharina (Trien) Schouten. Piet van Gils overleed te Goirle op 12 september 1947. De foto werd genomen bij het vertrek van zijn dochter To naar het klooster. Rechts op het bloementafeltje een beeld van O.L.V. van Lourdes.

Fotonummer["046007"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1935
HerkomstRoosen-van Gils.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWever Petrus Johannes (Piet) van Gils, werd geboren te Oosterhout op 30 april 1870 als zoon van Nicolaas van Gils uit Goirle en Elisabeth de Jong uit Oosterhout. Hij trouwde te Goirle met Maria Johanna Catharina (Trien) Schouten. Piet van Gils overleed te Goirle op 12 september 1947. De foto werd genomen bij het vertrek van zijn dochter To naar het klooster. Rechts op het bloementafeltje een beeld van O.L.V. van Lourdes.
Datum

046007 - Wever Petrus Johannes (Piet) van Gils, werd geboren te Oosterhout op 30 april 1870 als zoon van Nicolaas van Gils uit Goirle en Elisabeth de Jong uit Oosterhout. Hij trouwde te Goirle met Maria Johanna Catharina (Trien) Schouten. Piet van Gils overleed te Goirle op 12 september 1947. De foto werd genomen bij het vertrek van zijn dochter To naar het klooster. Rechts op het bloementafeltje een beeld van O.L.V. van Lourdes.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag