044493 - Optocht van kinderen met palmtakken op de Korvelseweg. Een van de kinderen draagt een vaandel waarop een familiewapen met kardinaalshoed. De foto werd genomen bij het pand Korvelseweg 141, "Het Nieuwe Meubelhuis" van de firma A.P.M. Govers. - Foto's & Kaarten

Optocht van kinderen met palmtakken op de Korvelseweg. Een van de kinderen draagt een vaandel waarop een familiewapen met kardinaalshoed. De foto werd genomen bij het pand Korvelseweg 141, "Het Nieuwe Meubelhuis" van de firma A.P.M. Govers.

Fotonummer["044493"]
PlaatsTilburg
Straat["Korvelseweg"]
WijkKorvel
Datering vanaf1920
Herkomstarchief parochie Koningshoeven (1078)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOptocht van kinderen met palmtakken op de Korvelseweg. Een van de kinderen draagt een vaandel waarop een familiewapen met kardinaalshoed. De foto werd genomen bij het pand Korvelseweg 141, "Het Nieuwe Meubelhuis" van de firma A.P.M. Govers.
Datum

044493 - Optocht van kinderen met palmtakken op de Korvelseweg. Een van de kinderen draagt een vaandel waarop een familiewapen met kardinaalshoed. De foto werd genomen bij het pand Korvelseweg 141, "Het Nieuwe Meubelhuis" van de firma A.P.M. Govers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag