051120 - Jeugdzorg. Kinderbescherming. Huize Nazareth. Bestuur, fraters en jongens van Huize Nazereth. De kinderen zijn in de tuin groenten aan het schoonmaken voor de maaltijd onder supervisie van frater 1e van links Joh. Nep. Jacobs en frater 2e van links Gondulfus Andriessen.De jongen met in het midden van zijn hoofd op de achtergrond een afvoerbuis Henricus Paulus Embregts geboren Tilburg 29 mei 1908. - Foto's & Kaarten

Jeugdzorg. Kinderbescherming. Huize Nazareth. Bestuur, fraters en jongens van Huize Nazereth. De kinderen zijn in de tuin groenten aan het schoonmaken voor de maaltijd onder supervisie van frater 1e van links Joh. Nep. Jacobs en frater 2e van links Gondulfus Andriessen.De jongen met in het midden van zijn hoofd op de achtergrond een afvoerbuis Henricus Paulus Embregts geboren Tilburg 29 mei 1908.

Fotonummer["051120"]
PlaatsTilburg
Straat["Nazarethstraat"]
Datering vanaf1923
Fotograafniet bekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJeugdzorg. Kinderbescherming. Huize Nazareth. Bestuur, fraters en jongens van Huize Nazereth. De kinderen zijn in de tuin groenten aan het schoonmaken voor de maaltijd onder supervisie van frater 1e van links Joh. Nep. Jacobs en frater 2e van links Gondulfus Andriessen.De jongen met in het midden van zijn hoofd op de achtergrond een afvoerbuis Henricus Paulus Embregts geboren Tilburg 29 mei 1908.
AnnotatieTilburg in beeld nr. 421; Ach Lieve Tijd nr. 8, p. 178; Tilburg 2001 p. 348 Gespeeld in een tijdsbeeld, p 51.
Datum

051120 - Jeugdzorg. Kinderbescherming. Huize Nazareth. Bestuur, fraters en jongens van Huize Nazereth. De kinderen zijn in de tuin groenten aan het schoonmaken voor de maaltijd onder supervisie van frater 1e van links Joh. Nep. Jacobs en frater 2e van links Gondulfus Andriessen.De jongen met in het midden van zijn hoofd op de achtergrond een afvoerbuis Henricus Paulus Embregts geboren Tilburg 29 mei 1908.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag