038813 - Volt. Sport en ontspanning. Gymnastiek. Jubelfeest Zuid georganiseerd door G.V. Volt en G.V. Olympia ter gelegenheid van de troonswisseling tussen Koningin Wilhelmina en Koningin Juliana op 5 sept. 1948. Hier het defilé van de deelnemende verenigingen op het "oude" Willemsplein ) nu Stadhuisplein ) voor het paleis raadhuis ( oostzijde ). Rechts boven is nog een deel te zien van de oude vismarkt. - Foto's & Kaarten

Volt. Sport en ontspanning. Gymnastiek. Jubelfeest Zuid georganiseerd door G.V. Volt en G.V. Olympia ter gelegenheid van de troonswisseling tussen Koningin Wilhelmina en Koningin Juliana op 5 sept. 1948. Hier het defilé van de deelnemende verenigingen op het "oude" Willemsplein ) nu Stadhuisplein ) voor het paleis raadhuis ( oostzijde ). Rechts boven is nog een deel te zien van de oude vismarkt.

Fotonummer["038813"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Sport en ontspanning. Gymnastiek. Jubelfeest Zuid georganiseerd door G.V. Volt en G.V. Olympia ter gelegenheid van de troonswisseling tussen Koningin Wilhelmina en Koningin Juliana op 5 sept. 1948. Hier het defilé van de deelnemende verenigingen op het "oude" Willemsplein ) nu Stadhuisplein ) voor het paleis raadhuis ( oostzijde ). Rechts boven is nog een deel te zien van de oude vismarkt.
Datum["05-09-1948"]

038813 - Volt. Sport en ontspanning. Gymnastiek. Jubelfeest Zuid georganiseerd door G.V. Volt en G.V. Olympia ter gelegenheid van de troonswisseling tussen Koningin Wilhelmina en Koningin Juliana op 5 sept. 1948. Hier het defilé van de deelnemende verenigingen op het "oude"  Willemsplein ) nu Stadhuisplein ) voor het paleis raadhuis ( oostzijde ). Rechts boven is nog een deel te zien van de oude vismarkt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag