1726_058 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair gezag, Algemeene bekendmaking nr: 5 van den commandant van het veldleger, verboden geboomte, hout- of struikgewas te snoeien, te kappen of weg te nemen. Afkomstig van de luitenant Generaal Adjudant in B.D. van H.M. de Koningin, commandant van het veldleger J.J.G . Baron van Voorst tot Voorst., Afmeting: 44x70 cm, Drukker onbekend. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair gezag, Algemeene bekendmaking nr: 5 van den commandant van het veldleger, verboden geboomte, hout- of struikgewas te snoeien, te kappen of weg te nemen. Afkomstig van de luitenant Generaal Adjudant in B.D. van H.M. de Koningin, commandant van het veldleger J.J.G . Baron van Voorst tot Voorst., Afmeting: 44x70 cm, Drukker onbekend.

Fotonummer["1726_058"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf18-04-1940
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Militair gezag, Algemeene bekendmaking nr: 5 van den commandant van het veldleger, verboden geboomte, hout- of struikgewas te snoeien, te kappen of weg te nemen. Afkomstig van de luitenant Generaal Adjudant in B.D. van H.M. de Koningin, commandant van het veldleger J.J.G . Baron van Voorst tot Voorst., Afmeting: 44x70 cm, Drukker onbekend.
Datum

1726_058 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Militair gezag, 

Algemeene bekendmaking nr: 5 van den commandant van het veldleger, verboden geboomte, hout- of struikgewas te snoeien, te kappen of weg te nemen. Afkomstig van de luitenant  Generaal Adjudant in B.D. van H.M. de Koningin, commandant van het veldleger J.J.G . Baron van Voorst tot Voorst., Afmeting: 44x70 cm, Drukker onbekend.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag