91738 - Made en Drimmelen. Pensionaat St Joseph, Made. Een internaat (of pensionaat) is een instituut voor meestal jongeren tussen 0 en 25 jaar, die voor kortere of langere tijd buiten het gezin moeten of willen wonen, gehuisvest zijn en mogelijk daar of in de nabijheid een opleiding volgen. Bij een aantal internaten (of pensionaten) echter kan het zijn dat er geen school aanwezig is en de pupillen in de omgeving naar een school gaan. Tussen 1950 en 1983 was hier ook een R,K, Meisjesschool gevestigd. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. Pensionaat St Joseph, Made. Een internaat (of pensionaat) is een instituut voor meestal jongeren tussen 0 en 25 jaar, die voor kortere of langere tijd buiten het gezin moeten of willen wonen, gehuisvest zijn en mogelijk daar of in de nabijheid een opleiding volgen. Bij een aantal internaten (of pensionaten) echter kan het zijn dat er geen school aanwezig is en de pupillen in de omgeving naar een school gaan. Tussen 1950 en 1983 was hier ook een R,K, Meisjesschool gevestigd.

DownloadbaarJa
Fotonummer["91738"]
Plaats(en)Made
Straat["Kerkstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf05-06-1912
Uiterlijke vormansichtkaart
Uitgebreide omschrijvingMade en Drimmelen. Pensionaat St Joseph, Made. Een internaat (of pensionaat) is een instituut voor meestal jongeren tussen 0 en 25 jaar, die voor kortere of langere tijd buiten het gezin moeten of willen wonen, gehuisvest zijn en mogelijk daar of in de nabijheid een opleiding volgen. Bij een aantal internaten (of pensionaten) echter kan het zijn dat er geen school aanwezig is en de pupillen in de omgeving naar een school gaan. Tussen 1950 en 1983 was hier ook een R,K, Meisjesschool gevestigd.
Datum

91738 - Made en Drimmelen. Pensionaat St Joseph, Made. Een internaat (of pensionaat) is een instituut voor meestal jongeren tussen 0 en 25 jaar, die voor kortere of langere tijd buiten het gezin moeten of willen wonen, gehuisvest zijn en mogelijk daar of in de nabijheid een opleiding volgen. Bij een aantal internaten (of pensionaten) echter kan het zijn dat er geen school aanwezig is en de pupillen in de omgeving naar een school gaan. Tussen 1950 en 1983 was hier ook een R,K, Meisjesschool gevestigd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag