1726_076 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Verordening, over de invoering van het Duitse strafrecht en van de strafrechtelijke bepalingen in de door de Duitse troepen bezette gebieden van België, Holland en Luxemburg. Tevens in Duits. Afkomstig van de Opperbevelhebber der Legergroep, Afmeting: 60x42 cm, Drukker onbekend, zonder datum. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Verordening, over de invoering van het Duitse strafrecht en van de strafrechtelijke bepalingen in de door de Duitse troepen bezette gebieden van België, Holland en Luxemburg. Tevens in Duits. Afkomstig van de Opperbevelhebber der Legergroep, Afmeting: 60x42 cm, Drukker onbekend, zonder datum. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_076"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1939
Datering tot1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Verordening, over de invoering van het Duitse strafrecht en van de strafrechtelijke bepalingen in de door de Duitse troepen bezette gebieden van België, Holland en Luxemburg. Tevens in Duits. Afkomstig van de Opperbevelhebber der Legergroep, Afmeting: 60x42 cm, Drukker onbekend, zonder datum. WOII. WO2.
Datum

1726_076 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Verordening, over de invoering van het Duitse strafrecht en van de strafrechtelijke bepalingen in de door de Duitse troepen bezette gebieden van België, Holland en Luxemburg. Tevens in Duits.

Afkomstig van de Opperbevelhebber der Legergroep, Afmeting: 60x42 cm, Drukker onbekend, zonder datum.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag