1726_010 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. De Militaire Commissaris van Tilburg en omstreken vordert dat het vliegveld Gilze-Rijen zo spoedig moedig hersteld moet worden. Dit met oog op de veiligheid van het land. De oproep is gericht aan bouwvakarbeiders en elektriciens. Ondertekend door de militaire commissaris van Tiilburg e.o., reserve majoor van algemene diensten S.G.P. de Lange. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. De Militaire Commissaris van Tilburg en omstreken vordert dat het vliegveld Gilze-Rijen zo spoedig moedig hersteld moet worden. Dit met oog op de veiligheid van het land. De oproep is gericht aan bouwvakarbeiders en elektriciens. Ondertekend door de militaire commissaris van Tiilburg e.o., reserve majoor van algemene diensten S.G.P. de Lange. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_010"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf16-11-1944
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. De Militaire Commissaris van Tilburg en omstreken vordert dat het vliegveld Gilze-Rijen zo spoedig moedig hersteld moet worden. Dit met oog op de veiligheid van het land. De oproep is gericht aan bouwvakarbeiders en elektriciens. Ondertekend door de militaire commissaris van Tiilburg e.o., reserve majoor van algemene diensten S.G.P. de Lange. WOII. WO2.
Datum

1726_010 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.

De Militaire Commissaris van Tilburg en omstreken vordert dat het vliegveld Gilze-Rijen zo spoedig moedig hersteld moet worden. Dit met oog op de veiligheid van het land. De oproep is gericht aan bouwvakarbeiders en elektriciens. 

Ondertekend door de militaire commissaris van Tiilburg e.o., reserve majoor van algemene diensten S.G.P. de Lange. 

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag